Voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen
 

Disclaimer

www.degroenekinderpsycholoog.nl is bedoeld voor kinderen met psychische klachten, die cliënt zijn of worden van De Groene Kinderpsycholoog. De website en de bijbehorende content zijn met grote zorg samengesteld.

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot de inhoud van de website?
Neem dan contact met mij op door middel van het contactformulier. Uw bericht zal vervolgens zo spoedig mogelijk beantwoord worden.

De informatie
De informatie op de website is gebaseerd op huidige inzichten en kan zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. De Groene Kinderpsycholoog neemt de nodige zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van de site en maakt gebruik van bronnen die zij betrouwbaar acht. 
De Groene Kinderpsycholoog kan geen garanties geven voor het foutloos en/of ononderbroken functioneren van deze site. Aan de geboden informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. 

Informatie van derden
Aan de geboden informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. De geboden informatie is niet bedoeld als vervanging van deskundig advies.

Informatieverwerking
De interactieve onderdelen (contactformulier, email, etc.) van deze website worden beheerd door De Groene Kinderpsycholoog. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
Uw bezoek aan deze website en de gegevens die u hierbij verstrekt, worden vertrouwelijk behandeld met inachtneming van de wettelijke regels en de privacy verklaring van De Groene Kinderpsycholoog.

Deze website is voor persoonlijk (niet-commercieel) gebruik. Teksten en afbeeldingen van deze website mogen niet worden overgenomen of vermenigvuldigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Groene Kinderpsycholoog.